субота, 8. фебруар 2014.

Spa manikir tretman

SPA MANIKIR TRETMAN
Sake I ruke su najbitniji segment naseg tela.Pravilna I redovna nega obezbedice ne samo bolji estetski izgled koze na rukama I noktiju vec I odmor I relaksaciju za umorne ruke.
Zasto su sake toliko bitne? Izgled nasih saka oslikava nas karakter, unutrasnju prirodu, nase navike. Stari narodi su se kroz istoriju bavili analizom oblika I izgleda sake I na taj nacin tumacili nes amoosobine coveka vec I promene u njegovom telu.  Kineska tradicionalna medicina, akupunktura, refleksoterapija su svesrodne medicinske tehnike koje koriste veoma mocne refleksne tacke na sakama I stopalima za postizanje ravnoteze naseg duha I tela.
Estetski manikir je jedan veoma lep I relaksirajuci  tretman koji ce pored estetskog dozivljaja uciniti da se osecamo bolje.  Masazom saka I drenazom obezbedice se bolji protok limfe I smanjiti otoci I osecaj umora u rukama. Nekoliko hiljada nervnih zavrsetaka na
sakama veoma ce dobro reagovati na masazu I uciniti da se ponovo osecamo bolje, osecaj poleta I lakoce zamenice osecaj umora I razdrazljivosti.
Nega noktiju I obrada zanoktica zadovoljice estetske I higijenske zahteve ovog divnog tretmana. Piling saka, kupka sa mirisnim etericnim uljima I masaza sa nekim od mirisnih balzama po izboru doprinece aromaterapijskom efektu ovog tretmana.
Tretman obuhvata sledece: higijensku obradu zanoktica, oblikovanje I skracivanje noktiju po zelji, piling tretman za sake, kupkaza sake sa dodatkom etericnih kapi, masaza sake I podlaktice, nanosenje  preparata za ojacavanje noktiju, lakiranje lakom po izboru, zavrsni uljani sloj za negu nokta I zanoktica I preparata za brzo susenje.

Trajanjetretmana: 40min do 60 min u zavisnosti od potrebe za obradom.

Нема коментара:

Постави коментар