субота, 1. фебруар 2014.

Takmicenje u Nail art-u

Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” organizuje prvo online takmičenje u Nail Art-u. Tema takmičenja je “Dolazak proleća”. Shodno navedenom, objavljuje se tekst konkursa za prijavu takmičara.

Slede propozicije:

1. Konkurs se raspisuje i objavljuje 15. 01. 2014 u ponoć.

2. Prijave na konkurs traju do 15. 02. 2014. do 23h i 59 minuta.

3. Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani/e za učešće koji ispoštuju pravila Konkursa, osim zaposlenih na Akademiji "Purity" za estetiku i kozmetologiju “Purity” i članova njihove uže porodice i rodbine, kao i redovnih polaznika/ca kurseva i studenti/studentkinje.

4. Prijava na konkurs šalje se na mejl estetikcod@gmail.com, sa naznakom “Za takmičenje u nail art-u”, a sama prijava treba da sadrži:

- ime i prezime kandidata/kinje

- adresu i broj telefona

- skeniranu uplatnicu od 900 dinara na ime kotizacije za učestvovanje. Žiro račun Akademije "Purity": 285-2041000000204-27

- uz prijavu se šalje i do 5 fotografija koje prikazuju proces izrade Nail Art-a, u više faza

- do 5 fotografija gotovih noktiju jedne šake.

5. Najbolja fotografija rada svakog takmičara bice objavljena u albumu Facebook stranice Akademije “Purity”, ispod kojih ce pisati ime i prezime takmičara/ke. Link ka stranici Akademije "Purity" je www.facebook.com/estetikaikozmetologija. Fotografije svih takmičara/ki biće objavljene u istom trenutku, odnosno u isto vreme, najkasnije 16. 02. 2014. do 18h.

6. Od trenutka objave, do 01. 03. 2014 do 18h vršiće se glasanje lajkovima i to tako što svi glasači treba da lajkuju prvo stranicu Akademije "Purity" (www.facebook.com/estetikaikozmetologija) a potom fotografiju rada samog takmičara.

7. Dvadeset radova sa najvećim brojem lajkova ulaze u uži izbor. Komisija Akademije “Purity” broji lajkove i uporedjuje broj lajkova sa brojem lajkovanja stranice Akademije "Purity". Broj lajkova fotografije rada i broj istih tih lajkova stranice ne sme se razlikovati više od 10% u suprotnom takmičar/ka biva diskvalifikovan/a. Komisija Akademije "Purity" ima rok od 48 sati od trenutka prestanka glasanja da odredi 12 radova sa najvećim brojem glasova i uporedi ih sa brojem lajkova stranice, što znači da se 12 najboljih radova u vidu rang liste objavljuju na stranici Akademije "Purity" u novom albumu najkasnije do 03. 03. 2014. do 18h

8. Finalno takmičenje 12 takmičara održaće se u prostorijama Akademije “Purity” 08.03.2014, u 14h. Stručni žiri Akademije proglašava pobednika/cu i uručuje Plaketu kao i novčanu nagradu u iznosu od 300 evra, dinarske protivvrednosti. Ostali učesnici dobijaju utešne nagrade.

9. Svi takmičari i takmičarke koji prodju u finale takmičenja dužni su da na finalno takmičenje donesu svoj pribor za rad, kao i sve potrebne materijale za izradu noktiju na prstima jedne šake, kao i svog modela.


10. Akademija “Purity” se obavezuje da će nepristrasno odlučivati o odabiru i rangiranju učesnika/ca, a u skladu sa propozicijama takmičenja, i da na odluke komisije i žirija neće uticati pol, rod, starost kandidata, nacionalnost, veroispovest,seksualna orijentacija, i da neće vršiti diskriminaciju ni po kom drugom osnovu.

Нема коментара:

Постави коментар